Hirdetés

Rainbow Six: Siege - máris nerfelik Mavericket, de nem csak ő változik

|

Gyengébb lesz Glaz és Zofia is, míg Hibana esetében egy kicsit engedékenyebb lesz a játék.

Hirdetés

A tesztszerveren hétfőtől elérhetők az Operation Grim Sky új tartalmai, köztük a Hereford Base, valamint a két új terrorelhárító, Maverick és Clash.

Hirdetés

A fejlesztők azóta figyelik, minden rendben megy-e, követik a felhasználói visszajelzéseket, és most egy blogposztban meséltek arról, milyen változatásokat terveznek még azelőtt, hogy a szezon szeptember 4-én hivatalosan elstartol. Észrevették, hogy túl gyorsan pusztítja Maverick lángvágója a szögesdrótot, ezért a későbbiekben 2 másodperc és a fél üzemanyag kell majd egy drót szétvágásához. Azt javasolják, hogy kombináljuk a hegesztést és az ütést, mert az eszköz gyengíti az akadályt. A kütyü egyébként csendesebb is lesz, és bár többen jelezték, hogy túl sok benne a nafta, ennek kapcsán egyelőre nem terveznek változtatást, ahogy nem fogják a hatótávját sem módosítani. Emellett Maverick füstgránát helyett villanógránátot vihet majd magával.

Clash kapcsán egyelőre minden marad úgy, ahogy van, nem érezték szükségét drasztikus módosításoknak. Hibana esetében belátták, hogy nem mindig lehet egy lövéssel mind a hat robbanólövedéket a hatchekre lőni, ezért hat helyett már néggyel is elpusztítható lesz a lejárat. Zofia villanógránátjainak száma 4-ről 3-ra csökken, mert túl erősnek érezték, Glaz viszont nem lesz képes szétlőni Castle barikádjait. Dokkaebinél fontolgatják, hogy a csörgetése 7-8 másodpercnél ne tartson tovább, de biztos, hogy ezt nem a Grim Sky-ban vezetik be, talán nem is a következő szezon során.

Mit szóltok a változtatásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)