Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a frissítés még a billentyűzetkiosztást is megváltoztatta

|

Mielőtt nekiestek a játéknak, pörgessétek át egyszer a beállításokat, nehogy meccs közben érjen meglepetés.

Hirdetés

PC-n tegnap, konzolon pedig ma élesedik a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése, amivel nemcsak néhány operátor változik meg, hanem a játékmenet is.

Hirdetés

A frissítésnek köszönhetően a már megszokott mód mellett két lépésben is kidobhatjuk a drónunkat (ha ezt a beállítást választjuk, akkor a karakter nem vált be automatikusan, hanem azonnal visszaveszi a fegyvert a kezébe), ami bizony sokszor megmentheti az életünket. Emellett a kamerakezelés is megváltozik, a védők könnyebben válthatnak majd a speciális kamerák között. Emiatt a billentyűzetkiosztást is visszaállították az eredetire, így ha ti megváltoztattatok valamit (például a Push to Talkot, a melee-t, vagy a kütyük használatát), akkor azt érdemes visszaállítani.

Természetesen nem maradtak el a beharangozott operátor buffok és nerfek sem. Finka komoly nerfet kapott, de IQ, Glaz és Twitch sem úszta meg gyengítés nélkül. Ezzel szemben Jackal és Frost erősebbek lettek, Blackbeard pedig egyszerre lett erősebb és gyengébb a javításoknak köszönhetően.

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)