Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezek a változások jönnek az új szezonnal

|

Echo buffot kap, a lassú operátorok gyorsulnak, és a Ubisoft arra bátorít majd minket, hogy többször használjunk pisztolyt.

Hirdetés

A következő több mint egy hét alatt egyre gyorsabban, egyre több infót fogunk megtudni a Rainbow Six: Siege Operation Para Bellum nevű szezonjáról. A mai téma a Y3S2 patch tartalma, amire már a bejelentéskor is utaltak.

Hirdetés

A legnagyobb változás operátorok közül Echót érinti. A japán hacker kap még egy Yokai drónt, viszont darabjával 3 helyett csak 2x tud lőni, és 20 másodpercet kell várnia a két lövés között. A fejlesztők célja ezzel az, hogy növeljék a kockázatvállalást. Korábban nem tudták volna jól megvalósítani a két drón használatát, viszont most, hogy bármikor lehet majd a drónok kameraképe között váltogatni, nem lesz gond.

Emellett a hármas sebességű karakterek egy kicsit lassabbak, míg az egyesek kicsit gyorsabbak lesznek, illetve valamivel sebesebben mozoghatunk, ha pisztolyt használunk. A gyorsítás nem vonatkozik az automata másodlagos fegyverekre, mint az SMG-11 és az SMG-12.

A változásokat a tesztszerveren már próbálgathatjuk, csak a TTS klienst kell letölteni Uplay-ről vagy Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)