Hirdetés

Lassan visszatérhet Clash a Rainbow Six: Siege-be

|

A pajzsos védő egy ideje már nem elérhető a játékban, de úgy tűnik, a Ubisoft hamarosan végez a vele kapcsolatos javításokkal.

Hirdetés

Nem is kérdés, hogy Clash a Rainbow Six: Siege egyik legproblémásabb operátora, mivel a játékosok már több alkalommal is találtak olyan glitchet nála, ami alaposan tönkretehetett egy-egy meccset. Jelenleg újból javítás alatt van a karakter, de most a fejlesztők elárulták, nagyjából mikor térhet vissza közénk.

Hirdetés

Még tavaly decemberben vették ki ideiglenesen Clash-t a játékból, mert már megint felütötte a fejét egy olyan hiba vele kapcsolatban, amelyet előszeretettel használtak ki a fair playt csak hírből ismerő játékosok. Eddig nem igazán lehetett tudni, meddig lesz távol a brit védő, ám a Ubisoft egy friss Reddit-bejegyzésben megerősítette, hogy a 4.2-es patchcsel együtt javításra kerül az exploit, és egyúttal visszatér a pajzzsal operáló karakter is a csatatérre. Sajnos egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot a frissítés, de valószínűleg már nincs messze a megérkezése.

Persze továbbra is kérdéses, hogy ezúttal mennyire lesz tartós a javítás, mert a korábbi tapasztalatokat figyelembe véve elég nagy rá az esély, hogy valaki ismét talál egy glitchet, amiről aztán pillanatok alatt tudomást szerez a Siege közössége is, és máris kezdődik elölről az egész hercehurca. Remélhetőleg ezúttal nem így lesz.

Ti milyen gyakran játszottatok Clash-sel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)