Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezt a játékmódot azonnal kipróbálnánk

|

A Rainbow Six: Siege rajongók korábban is rengeteg izgalmas ötlettel rukkoltak elő, és Blackout játékmód is valami olyasmi, amit nagyon szívesen látnánk viszont a játékban.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege subredditjén bukkant fel a Blackout játékmód ötlete, ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy a jelenlegi pályákon az összes villanyt kisütik, így az operátoroknak korom sötétben kell boldogulniuk.

Természetesen kapnának pár új kütyüt, lenne éjjellátójuk és elemlámpájuk, amelyek megkönnyítenék a tájékozódást. Nyilván mindkét eszköznek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amivel számolniuk kell a játékosoknak. Ebben a játékmódban erőteljesen felértékelődik a csapatmunka és a kommunikáció, illetve sokkal jobban oda kell figyelni olyan dolgokra, mint mondjuk Frost medvecsapdái.

Nyilvánvalóan egy ilyet megvalósítani bonyolultabb annál, mint lekapcsolni pár lámpát a pályán, hiszen valószínűleg teljesen át kéne dolgozni a fényeket, így ne számítsatok arra, hogy a közeljövőben bekerül a Blackout, de kétségtelenül nagyon örülnénk neki, ha a Ubisoft valamivel feldobná a Siege-t (persze szigorúan csak azután, hogy rendbetették a hitreget).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)