Hirdetés

Rainbow Six Siege - átdolgozzák, optimalizálják az összes pályát

|

A Rainbow Six: Siege rengeteget javult a megjelenés óta, de még bőven van hová fejlődnie. Szerencsére ezzel a Ubisoft is tisztában van.

Hirdetés

Az elmúlt három hónapban azért nem kaptunk új operátorokat, hogy a Ubisoftnak legyen ideje rendbetenni a Rainbow Six: Siege technikai oldalát, és bár a Y2S3-tól megint jönnek a tartalmi bővítések, természetesen a technikai javításokkal sem állnak le.

A fejlesztők most a játék hivatalos weboldalán osztották meg a terveiket, amelyek között szerepel, hogy az összes jelenlegi pályát valamelyest átdolgozzák, optimalizálják. A Kafe Dostoyevsky például egy igazi memóriazabáló, ami elég nagy érvágás a gyengébb géppel rendelkezőknek. A cél az, hogy stabilabb, optimalizáltabb játékélményt kapjunk, miközben megmarad a jelenlegi látvány is.

Emellett változtatnak a fényeken és világításon is. A rombolható környezet miatt nem könnyű feladat minden esetben realisztikusan ábrázolni a megvilágított tárgyakat és árnyékokat, ahogy a sötét és világos pályarészek közti átmenet is okozhat problémákat, de igyekeznek egy olyan rendszert kialakítani, ami nemcsak realisztikus, hanem a játékmenet rovására sem megy.

Számos egyéb módosítást is eszközölnek a játékon, ha mindre kíváncsiak vagytok, olvassátok el a hivatalos bejegyzést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)