Hirdetés

Ez a PlayStation 5-ös játék a Doom 3-ra és a Dead Space-re fog hajazni

|

A Quantum Error fejlesztői szerint a játékmenet tekintetében lesznek hasonlóságok a fent említett két legendával, és ettől egyáltalán nem szomorodtunk el.

Hirdetés

Március végén mutatkozott be a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készülő, belső nézetes kozmikus horrorlövölde, a Quantum Error, amelyet a Kings of Lorn: The Fall of Ebris-t is jegyző TeamKill Media fejleszt. Már a legelső videó alapján úgy tűnt, hogy a projekt hangulata hasonlítani fog a Dead Space szériáéhoz, a stúdió nyilatkozata alapján azonban nem csak ez a részlet emlékeztet majd rá.

Hirdetés

A csapat két tagja, Dakoda és Micah Jones a GamingBoltnak nyilatkozva mesélték el, hogy a Quantum Error játékmenete nagyon hasonlít majd olyan játékokéra, mint a Doom 3 vagy a Dead Space, csak éppen belső nézetben.

Egy lassabb tempójú FPS-ről van szó olyan játékmechanikákkal, amik a főszereplő tűzoltó-képességei körül forognak, amiket különböző logikai feladványok és veszélyes szituációk (feltörendő ajtók, szellőztetés híján felrobbanó szobák, oxigénszint-menedzselés stb.) egészítenek ki. A fejlesztők arra is ígéretet tettek, hogy nem lesz semmiféle olcsó ijesztgetés és jump scare-ek armadája, hanem az atmoszférateremtésre helyezik a hangsúlyt, ez lesz a félelem megtestesülése.

A Quantum Error PS4-re és PS5-re készül, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a jövőben más platformokra (például az Xbox Series X-re) is megjelenjen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)