Hirdetés

Quake Wars: már majdnem elkezdtük...

|

Az Enemy Territory: Quake Wars a rengeteg halasztás ellenére még mindig az akcióra éhes játékos közösség egyik legjobban várt programja, ami ha a jó isten is úgy akarja, akkor legkésőbb júliusban végre meg is jelenik.

Hirdetés

A Quake Wars közösségi oldalára érkezett egy update, amiben a játék jelenlegi állapotáról mesélnek a készítők. A programozók jelenleg épp a nevek egyedivé tételén dolgoznak, ami a multiplayer játékmódban lesz fontos, hisz így nem csak az egyedi játékosok kreálhatnak egyedi és egyben érdekes neveket, maguknak, hanem a klánok is. A fejlesztő csapat gyakorlatilag befejezte már a programot, jelenleg a bugok levadászása és az optimalizálás zajlik, ha ezzel végeztek, akkor már nem állhat semmi sem a megjelenés útjába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)