Hirdetés

Quake IV infók

|

Az Activision elérkezettnek látta az idejét, hogy némi infót csepegtessen cserepesre tikkadt, hírekre szomjas és egyre fonnyadó... na ebből már nem jövök ki. Szóval vannak új infók a Quake IV-ről. Mindezt megfejelte egy aprónak nem igazán nevezhető képpel, amit most - lévén hogy GPRS-ről vagyok - engedjétek meg, hogy nem töltöttem át hozzánk. Akik emlékeznek a Quake második részére, azok tudják, hogy a főszerepet Strogg játszotta, akik igába akarták hajtani a Földet, s ezt megakadályozandó, vagy legalábbis túlélendő voltunk mi, a Markon ott jelen. A Quake 4 a Strogg elleni végső csapás megkísérlésével indul. Egymáshoz kapcsolódó pályákkal kívánják ezt a történetet innen továbbmesélni. Kül- és beltéri pályák egyaránt találhatók lesznek majd a játékban járművekkel együtt. Megkérdezném, ebből mi az új infó? Na mindegy :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)