Hirdetés

Az Electronic Arts visszautasította a Rocket League-et

|

A Psyonix egyik fejlesztője elárulta, hogy mekkora ziccert hagyott ki anno az Electronic Arts, mikor elutasították a csapat ötletét.

Hirdetés

A Rocket League jelenleg az egyik legnépszerűbb online játék a piacon. A bolondos autós foci teljesen magával ragadta a játékosokat, viszont előre valószínűleg senki nem tudta volna megmondani, hogy egy ekkora őrültség fogja felforgatni a világot. Ezért is lehet, hogy az Electronic Arts vezetői jelenleg is a fejüket fogják a korábbi döntésük miatt.

Az Electronic Arts alelnöke, Patrick Söderlund nemrég egy interjúban árulta el, hogy a cég jelenleg is azon dolgozik, hogy megtalálják a következő nagy indie sikert:

"Hogy szeretnék-e annak a helyében lenni, aki megtalálta a Rocket League-et? Hát persze! Nagyon szeretném, ha az a cím az EA tulajdonában lenne."

A Psyonix Studios vezető dizájnere, Corey Davis a Twitteren osztotta meg a csapat korábbi tapasztalatait a céggel kapcsolatban és ezzel együtt a jelenlegi helyzet iróniájára is tökéletesen rámutatott:

"Mi bemutattuk a projektet az EA Partners program keretein belül még 2011-ben és igazából nem tudom elképzelni, hogy ezúttal mi történne másképp."

Davis nyilván arra utal, hogy nem véletlenül utasította el őket anno az EA, hiszen maga a projekt szóban elmesélve hatalmas baromságnak tűnik, egy ilyen döntés előtt pedig mindenképpen figyelembe kell venni a befektetőket is, akik nem adnak pénzt akármire. Utólag már nyilván könnyű röhögni, hogy az EA milyen könnyen passzolta el a kasszasikert, de valahol érthető, hogy egy ilyen méretű cég esetében szigorúbb ez a döntésfolyamat.

Ti mit gondoltok? Megtalálja az EA a következő világszenzációt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)