Hirdetés

PSP Go! - Érkezőben az új PSP

|

Eddig is röpködtek a pletykák egy új PSP eljöveteléről, s most az újabb híresztelések a nevét és néhány specifikációját is tudni vélik a Sony kézikonzoljának.

Hirdetés

Több forrás is szivárogtatott már információkat a soron következő új PSP-ről, amelyekre anno mi is odafigyeltünk. Az akkori, hihetőnek tűnő információkat most nem szeretnénk megismételni, helyette elmondjuk azt, hogy miket lehet olvasni mostanság az új PSP-ről szerte az Interneten vala.

Először is végre képbe kerültünk névügyileg. Az logikus eszmefuttatások után feltételezett PSP2 vagy a PSP 4000 neveket kukába vágva a Sony, PSP Go! néven hozza majd ki játékszerét, Japánban már szeptemberben, míg az USA-ban várhatóan csak novemberben. A „Go!" név egyébként nem teljesen ismeretlen a nagyközönség előtt, hiszen Go!View és Go!Cam néven már multimédiás kiegészítő szolgáltatások is színesítik a PSP kínálati palettáját.


A PSP Go! úgy tűnik, hogy búcsút int a sokat szidott UMD lemezek támogatásának, amelyek helyét a praktikusabb és nem mellesleg nagyobb kapacitású beépített memória veszi át. Ezek alapján már két különböző modell körvonali is látszanak: egy 8 gigás, illetve 16 gigás változatról suttognak mostanság. Ha hihetünk az új informátornak, akkor a D-pad és a négy Face Button mellé egy, azaz egy analóg joy is helyet kap a PSP Go! -n. A fönt mellékelt kamu képen is látható szétcsúsztathatóság egyébként be van ígérve. Árról természetesen nem tudunk még semmit, és szokás szerint ezek az információk sem lettek megerősítve a Sony által. Igaz, nem is cáfolták őket. A PSP Go! első megjelenése várhatóan az idei E3 -on lesz. Ja, és a mellékelt képet kéretik még egyszer nem komolyan venni. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)