Hirdetés

Project Natal minden bizonnyal PC-hez is.

|

Bill Gates ügyes és okos ember: nem véletlenül keresett milliárdokat. Néha azonban nyilatkozni is szokott.

Hirdetés

Legutóbb a CNET-nek adott egy interjút, amelyből érdekes dolgok derültek ki...

Azt mondta a jó öreg Bill, hogy a periféria és a technológia nemcsak játékokhoz, hanem "úgy általánosságban a média fogyasztásához" is alkalmazható. Kijelentette, hogy az Xbox és a Windows divíziók is részt vettek a fejlesztésben - s jelenleg is együtt dolgoznak a technológián. S egyébként is, soha senki sem mondott olyat, hogy a Project Natal csak Xbox 360-hoz lesz elérhető.

Az otthoni média-alkalmazások mellett lesz lehetőség az irodai használatra is - legalábbis Bill ezt vizionálja. Nagyon úgy néz ki, hogy valami hasonló szerepet szánhatnak a Project Natalnak, mint a kezelőfelületnek a Minority report (azaz Különvélemény) című filmben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)