Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2009 - Kisebb update közeleg

|

Hamarosan a Pro Evolution Soccer 2009 is egy kisebb ráncfelvarráson esik át a licenszek és az átigazolások terén

Hirdetés

A Konami november elejére tervez kiadni egy kisebb javítócsomagot a tegnap megjelent Pro Evolution Soccer 2009-hez. Ez érinti az Xbox360, PS3 és a PC-s változatokat egyaránt. A gyorsan készülő tapasz a játékba licenszelt csapatok számát fogja gyarapítani. A listán eddig is szereplő, a Premier League-ben játszó Liverpool és Manchester United mellé nem rég a Spanyol Ligából csatlakozott az Atletico Madrid, Sevilla, Racing Santander és a Valladolid is. Továbbá az aktuális igazolások terén is rendet tesz a patch, például a Manchester United 9-es számú mezébe bújtatja a bolgár Dimitar Berbatov-ot, vagy pl. törli Shevchenko-t a Chelsea csapatából, csak hogy a legfontosabbakat megemlítsük. Az UEFA Champions League-módba megkapjuk még 12 új csapat irányításának lehetőségét is (pl. Marseille, Juventus, Basel stb.). A PES 2009 Európában Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re már kapható, PS2-re október 31-én jön, PSP-re november 7-én, Wii-re pedig valamikor jövő tavasszal. Remélem nem hagytam ki semmit. :)

pespespes-500.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)