Hirdetés

Prey gépigény - ilyen géppel szállhatsz szembe a szörnyekkel

|

A Talon I-re lépéshez nem kell combos gép, de aki a maximumra hajt, nem ússza meg olcsón. Itt a Prey minimum és ajánlott gépigénye.

Hirdetés

Nagyon közel van már a Prey megjelenés. A mától letölthető, körülbelül egy órányi játékidőt kínáló demóval elüthetjük a maradék egy hetet - de sajnos csak konzolon.

A PC-sek most még csak a Prey gépigény miatt örülhetnek, ami nem lesz nagyon vad. Egy friss posztban a Bethesda nagyvonalakban elárulta, milyen processzor, videokártya kell, valamint mennyi memória szükséges és mennyi javasolt a játékhoz. Íme:

Prey rendszerkövetelmények

Prey minimum gépigény

Processzor: Intel i5-2400 vagy AMD FX-8320
Videokártya: Nvidia GTX 660 2GB vagy AMD Radeon 7850 2GB
RAM: 8 GB

Prey ajánlott gépigény

Processzor: Intel i7-2600K vagy AMD FX-8350
Videokártya: Nvidia GTX 970 4GB vagy AMD R9 290 4GB
RAM: 16 GB

Az operációs rendszerről és a szükséges szabad hely mennyiségéről nem esett szó, de kiderült, hogy PS4-en 42 GB-ot, Xbox One-on 38-at fog foglalni. A PC-s változat mérete is valahol itt lehet.

Megtudtuk továbbá, hogy a PC-sek a tárgyak részletességét, az árnyékok, textúrák minőségét, az anti-aliasingot, az anisotropic filteringet, a vízszintes látóteret, valamint az SSDO-t és a tükröződést állíthatják.

Futni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)