Hirdetés

[UPDATE] Prey 2 - Légből kapott főszereplő

|

Egyre több jel utal arra, hogy a Prey 2 nem Tommy kalandjait folytatja tovább.

Hirdetés

[UPDATE] Időközben befutott egy élőszereplős trailer, ami alátámasztani látszik a bennfentes értesüléseket.



Mindössze egy bejelentés, és két címlap, no meg egyetlen konkrét adat (nem id Tech 5 fut alatta) birtokában nem meglepő, hogy boldog-boldogtalan találgatásokba fogott a Prey 2 kapcsán.



Meg nem erősített hírek szerint Domasi "Tommy" Tawodi szerepét egy amerikai légi marsall veszi át, aki azon a kereskedelmi járaton (Seajay Air 6401) utazott, amit az első részben láttunk lezuhanni a gigantikus gömb belsejében. Ezek szerint a második rész események párhuzamosan zajlanak majd az elsőével, csupán egy másik szereplő szemein át ismerjük meg ezt az idegen világot.
Kezdetben legalábbis, hiszen a magát belsősnek valló informátor szerint a játék elején az egy szál oldalfegyverrel felszerelkezett légi marsall bőrébe bújva haladunk folyosóról folyosóra a gömb belsejében, mígnem ártalmatlanná nem teszi és el nem fogja őt egy idegen. Itt ugrás következik térben és időben, a következő pillanatban emberünk egy másik planétán találja magát, ahol fejvadászként fogja megkeresni a betevőre valót.
Ha minden igaz, ettől a ponttól egy nyitott világ felfedezése vár reánk többféle módon teljesíthető feladatokkal. Feladatokkal, amelyeket egy kommunikátoron keresztül kapunk. A játékmenet része lesz az adatok gyűjtése környezetünkről és NPC-kről szkenneléssel. Ezen felül fedezékként lehet használni a tereptárgyakat, illetve komoly szerepet szánnak a platformer elemeknek is... mindezt saját szemszögből.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)