Hirdetés

Potato Sack - indie játékok hatalmas leárazással a Steamen

|

A Valve összeszedett egy rakat indie játékot, és berakta őket egy "krumplis zsákba".

Hirdetés

Rengeteg olyan játék van, amelyet független fejlesztők teljes önerőből fejlesztettek, és jelképes összegért árulják olyan internetes disztribúciós oldalakon vagy szolgáltatásokon keresztül, mint a Steam.

A Valve kezében lévő szolgáltatáson most 33.72 euróért lehet 13 indie játékot megvásárolni a Potato Sack csomag keretében, ráadásul még egy krumplisapkával is gazdagabb lesz a Team Fortress 2-ben az, aki igényt tart az alábbi játékok mindegyikére: 

- 1... 2... 3... KICK IT!
- AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity
- Amnesia: The Dark Descent
- AudioSurf
- BIT.TRIP BEAT
- Cogs
- Defense Grid: The Awakening
- Killing Floor
- RUSH
- Super Meat Boy
- The Ball
- The Wonderful End of the World
- Toki Tori

Ha már ezek közül valamelyik megvan, sebaj, elajándékozhatjuk egy barátunknak az újonnan szerzett példányt. A játékok egyenként is megvásárolhatóak, úgy 50%-os a kedvezmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)