Hirdetés

Portal 2 portálok nélkül?

|

Egy kezdeti terv szerint nem lett volna Portal Gun a Portal 2-ben

Hirdetés

A projektvezető Josh Weier és az író Erik Wolpaw nemrég elmondta, hogy a Portal 2 fejlesztése közben volt egy terv az asztalon, ami teljesen nélkülözte volna a Portal Gunt a játékból. Az agyafúrt feladványokat ehelyett néhány új játékelem használatával, mint a Gravity Gun, vagy a színes-szagos trutyik lehetett volna megoldani, hogy ne mindig minden csak a portálok használatától függjön.


A portáljaitól így megfosztott Portal 2 aztán csak a tesztfázisig húzta, ahol a tesztelők sommásan úgy nyilatkoztak a játékról: "Oké, mindez szép és jó, de hol vannak a portáljaink?" A recept tehát változott, és ma már a portálok és az új elemek közötti megfelelő arány belövésén van a hangsúly. Azért vicces lett volna egy Portal 2 portálok nélkül, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)