Hirdetés

Portal 2 infómorzsa

|

Egy szinkronszínészt kereső álláshirdetésnek köszönhetően érdekes információ derült ki a Portal következő epizódjáról.

Hirdetés

A csak előfizetők előtt nyitva álló breakdownexpress.com oldalon bukkant fel a Valve egy álláshirdetése, melyben a Portal 2 egyik fontos szereplőjének keresnek hangot. A leírás NAGYON súlyos poént lő le a játékból (már én is utálom magamat, hogy elolvastam, de késő bánat), szóval csak az olvasson tovább, akit nem zavar az ilyesmi.

 

SPOILER!

 

Jól van, én szóltam. Szóval: Cave Johnson, az Aperture Science alapítója a szóban forgó személy. Az úr már halott, így nem világos, hogy a Portal 2 előzményeket fog-e elmesélni, vagy Johnson egyfajta mesterséges intelligenciaként él tovább. Egy laza, kedves, nyitott, társaságkedvelő milliárdossal van dolgunk, aki nem képes felelősséget vállalni tetteinek következményeiért. Eleinte segítségünkre van, később ellenünk fordul, és ő lesz a főellenség. Ennek alapján hasonlít GlaDOS-ra, azonban kedvenc passzív-agresszív MI-nkhez képest ő eleinte tényleg pozitívan áll hozzánk, nem csak megvezet, és a sztori előrehaladtával veszíti el emberségét. Van róla egy kép is viszonyítási alapnak (bár csak a hangját hallhatjuk majd):

aperture.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)