Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ötvenen próbálták padlóra küldeni a játékot

|

Egy streamer 49 másik játékossal együtt mókázott a PlayerUnknown's Battlegroundsban, hogy együtt ismerjék meg a játék határait, például hogy hány játékos lövéseit bírja ki egy serpenyő.

Hirdetés

A legtöbben valamennyire akkor is szeretnének nyerni, mikor kevésbé vesznek komolyan egy PlayerUnknown's Battlegrounds meccset, de vannak olyan játékosok is, mint DooM49 és a rajongói, akik egymás öldöklése helyett mással foglalták el magukat.

Hirdetés

A békés összejövetel célja részben az is volt, hogy az új frissítésben néhány nappal később javításra kerülő hibákat teszteljék. Így például közös gránátdobálással kipróbálták, hogy milyen gyakran jön elő a hiba, ami miatt néhányszor nem sikerült elhajítani a robbanóeszközt és tömegesen vezettek kocsikat a hullámok közé, hogy utoljára megnézzék, lehet-e a víz alatt kilőni egy autó ablakán. De a PlayerUnknown's Battlegrounds hibáinak keresése mellett egyszerűen szórakoztató közös programokat is kitaláltak, például formációban úszkáltak, vagy éppen mindannyian ugyanannak a játékosnak a hátán lévő serpenyőre lőttek - mígnem valaki mellélőtt, megölve a szerencsétlen delikvenst. Az új patch változtatásainak teljes listáját egyébként itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)