Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - halál után figyelhetjük majd, mit csinál a gyilkosunk

|

Aki szeretné látni, hogyan teljesít (esetleg csal-e) a játékos, aki elvette az életét, hamarosan megteheti.

Hirdetés

Nyilván mindenki arra vágyik, hogy amikor fejbe lövik egy távcsövessel a szomszéd utcából, a lövész szemszögéből nézhesse végig a PlayerUnknown's Battlegrounds mérkőzés maradékát. Hiszen ha őt le tudta lőni, akkor biztosan a gyilkos lesz a győztes, nem? 

Hirdetés

A PUBG Corp elkezdte tesztelni az új 4x4-es térképét, és miközben emberek tömegei csörömpölnek fegyvereikkel egy tesztkulcsért, addig a fejlesztők becsempésztek egy új megfigyelőfunkciót a játékba. A rendszer úgy működik, hogy aki meghalt, az a gyilkosa szemén át nézheti tovább a mérkőzést. Aztán ha ő is meghal, akkor a gyilkosa gyilkosán át, és így tovább.

Ha csapatban játszol, és csapattársaid túlélik a találkozót, aminél te életed vesztetted, a legközelebbi ellenfélhez visz a kamera, és csak akkor vált a gyilkosodra, ha már mindenki más is elpatkolt a bandádból.

Mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)