Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ha kíváncsi vagy, mi milyen gyakran esik a ládákból, itt megnézheted

|

Egy felhasználó 100 csomagot nyitott ki, és feljegyezte, miben milyen tárgy volt, így láthatjuk, melyek a leggyakrabban talált fegyverek, felszerelések, egyéb extrák.

Hirdetés

Hétköznapi hősöket a PlayerUnknown's Battlegroundsban is találni, remekül kompenzálják a szándékosan szemétkedő ifjakat.

Hirdetés

Redwood-Lynx leltárt vezetett arról, mikor mit talált a care package-ekben, majd összeállított egy listát, melyen látható, adott fegyverek, felszerelések hányszor fordultak elő. Nyilván nem reprezentatív, és nem tükrözi teljesen a drop rate-et, de valamennyire mégiscsak irányadó. Láthatjuk, hogy fegyverek közül az M249, felszerelésekből a 8X-os távcső jutott neki legtöbbször. Az öltözékeket egyébként kihagyta.

Kiderült továbbá, hogy nem fix, mennyi idő alatt ér földet egy doboz, és hogy a repülő mindig a körön belülre dobja le a cuccot. További részletek a fenti linken, Redwood-Lynxnek meg innen is köszönjük a munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)