Hirdetés

Perfect World - Ingyenes MMORPG a porondon

|

Rendhagyó játékajánlónkban egy újabb ingyenes MMORPG-t boncolgatunk. Itt a Perfect Word!

Hirdetés

Belefáradva a drága gamecardok vásárlásába vagy a tört szerverek (amiken ugye senki nem játszik?!) reménytelen nyüstölésébe, az egyszeri játékos agyán könnyen átvillanhat, hogy eredeti és lényegesen olcsóbb alternatívával elégítse ki MMO-függőségét. Ebben segítünk most mi, és a Perfect Word!

Az ingyenes MMORPG-k egyre gyarapodó táborában a Perfect World a minőségibb darabok közé tartozik. A kínai mitológiából táplálkozó világ, Pangu városait és falvait járva a máshonnan már jól ismert játékelemek köszönnek vissza ránk, így aki egy másik MMORPG után tenné próbára a Perfect Worldöt, természetesen egyből megtalálja a helyét. Az alapjátékban három faj, az Emberek, a Vadak és a Szárnyas Elfek között választhatunk, amelyek mindegyike két kasztot tartalmaz. Egyet a nyílt küzdelemhez egyet pedig a mágiához. Ezekhez jön még hozzá a Rising Tide kiegészítő Tideborn faja, az előzőekhez hasonló kasztokkal. Természetesen a Perfect World részét képzik még továbbá olyan elmaradhatatlan játékelemek is, mint a mounting vagy a crafting, de ha úgy tartja kedvünk akár meg is házasodhatunk (aztán ha csak a balhé van, elválhatunk, hihi). Ám mégis a Perfect World egyik legjobb húzása a területekért vívott harcok, melyekben a guildek csapnak össze, egy-egy vidék feletti uralomért, s persze az azzal járó bevételekért. Nem is vitás, egy valóban remek játékot tisztelhetünk a Perfect Worldben, aki ráadásul teljesen ingyen adja magát. Egy próbát mindenkinek megér!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)