Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - új fajok és visszatérő megoldások

|

A PAX Prime-on a BioWare egy újabb sor érdekességgel állt elő a készülőfélben lévő Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatban.

Hirdetés

A hétvégén már láthattunk egy igen meggyőző Dragon Age: Inquisition gameplay trailert, amiben láthattunk egy warrior-t és egy varázslót mozgás közben és egy kis harcot is, de a BioWare még tartogatott meglepetéseket a PAX Prime-ra.

Úgy néz ki, hogy a BioWare a PAX Prime-ot választotta arra, hogy elárasszon minket információval a Dragon Age 3: Inquisitionnel kapcsolatban, úgyhogy a sárkányos dolgok és a gameplay trailer után azt is elmondták, hogy a választható fajok között ott lesz a női és a férfi Quanari is. 

 

A másik jó hír, ami kiszabadult Seattle-ből az a taktikai nézet visszatérése. A harcok közben megállíthatjuk majd az időt és felső nézetből vizsgálhatjuk a csatateret, hogy legyen lehetőségünk átgondolni a taktikánkat. Ez a megoldás a Dragon Age: Origins-ben benne volt és nagyon hiányzott a második részből, úgyhogy örülünk, hogy újra visszatér az Inquisitionben. Viszont a Dragon Age II-t sem felejtették el, a BioWare megerősítette, hogy például a bajtársaink között ott lesz Cassandra és Varric. 

A Dragon Age: Inquisition megjelenése 2014 őszén várható Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)