Hirdetés

Ingyenes tartalmakkal bővül a Pathfinder: Kingmaker

|

Az Enhanced Edition megjelenésével együtt az utolsó DLC is megérkezik.

Hirdetés

Az Owlcat Games izometrikus nézetű szerepjátékának indulása nem sikerült túl simára, de a csapat patchekkel sokat javított a játékon.

Hirdetés

Az elmúlt fél évben folyamatosan ápolgatták, június 6-án pedig megjelenik egy frissítés, amely Enhanced Editionné változtatja az alapjátékot, és ingyenes lesz minden jelenlegi tulaj számára. Hoz egy új kasztot, a Slayert, valamint a Swordlord prestige classt. Beállíthatjuk, hogy láthatók legyenek-e bizonyos felszerelések a karaktereinken, vagy csak az általuk kínált extrákat kapjuk meg, illetve a felhasználói felületet is alakítgatják. Szintén ezzel egy napon jelenik meg a Beneath the Stolen Lands DLC, mely egy hatalmas katakombával bővíti a játék területét, amit elérhetünk a kampányból vagy a menüből külön, új karakterekkel.

A játék idővel konzolokra is megjelenik. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)