Hirdetés

Path of Exile - az új kiegészítő egy végtelen dungeont ad a játékhoz

|

Vár a véletlenszerű és végtelen Azurite bánya, ahol csak úgy hemzseg a loot. A Path of Exile megint nagyot gurít.

Hirdetés

Bejelentették a Delve című Path of Exile kiegészítőt, amiben a játékosok egy új zónát fedezhetnek fel. Az Azurite Mine gyakorlatilag egy végtelen dungeon tele loottal. Jól hanzik, nem?

Hirdetés

Az utolsó mondat minden kalandozó álma, és a Grinding Gear Games nagy örömmel váltja ezt valóra. A dungeon egyébként rengeteg újdonságot tartogat, egyedi tárgyakat, és Azurite-ot, amit Nikonak, a kiegészítő új szereplőjének lehet leadni fejlesztésekért, vagy extra cuccokért.

A bánya egyébként közel sem egy unalmas sötét verem. Többféle környezet, és civilizáció is felbukkan majd benne. Lesznek lepusztult földalatti városok, jeges vermek, és vörös erdők is.

A kiegészítő számtalan újdonságáról annak aloldalán találtok meg minden részletet. Egyébként a megjelenés augusztus 31-én lesz esedékes, és ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára. Örömünkben tapsikolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)