Hirdetés

Lehúzza a rolót a Paragon, az Epic mindenkinek visszafizeti a pénzt

|

A fejlesztők nem látták értelmét a további vergődésnek, fájó szívvel intenek búcsút a MOBA-nak.

Hirdetés

A napokban már felmerült, hogy miközben a Fortnite hatalmas népszerűségre tett szert, az Epic korábbi játéka a Paragon továbbra is problémákkal küzd, így elképzelhető, hogy nem is erőltetik tovább a fejlesztést.

Hirdetés

A pletyka ma beigazolódott, az Epic ugyanis hivatalos közleményben tudatta a játékosokkal, hogy a Paragon bezárja kapuit.

Hálásan köszönünk mindent, amit a Paragonért tettetek. Rengeteg ötletet kaptunk, hogy merre vigyük tovább a játékot, elképesztően lelkes közönség voltatok. Most alapos mérlegelés és rengeteg belső vita után sem látjuk azt az utat, amit bejárva a Paragon sikeres, fenntartható MOBA lehetne. Nem sikerült megvalósítanunk amit a Paragon kapcsán ígértünk, a csapat fáradhatatlan munkája ellenére is cserben hagytunk titeket, és ezért elnézést kérünk. Hogy ezt rendbe tegyük, minden játékosnak teljes pénzvisszafizetést kínálunk minden platformon.

A PlayStation 4-es játékosok itt, a PC-sek itt kezdeményezhetik a refundot. A szervereket április 26-án állítják le, de ahogy a még aktív játékosok is visszakérik a pénzt, egyre nehézkesebb lesz a matchmaking.

Sajnáljuk a Paragont, de ez és a Fortnite is bizonyította, hogy a csapatnak vannak kreatív ötletei és igenis meg mernek lépni rizikósabb dolgokat is. Reméljük, hogy a következő projekt jobban sikerül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)