Hirdetés

Pár nap múlva itt a következő Ubisoft Forward, bemutatkozik a megváltozott Gods and Monsters

|

A Ubisoft a jövő héten tartja következő bemutatóját, középpontban az Immortal: Fenyx Rising, a Watch Dogs Legion és a Hyper Scape játékokkal.

Hirdetés

Már a legutóbbi, júliusi műsort követően is megígérte a Ubisoft, hogy ősszel ismét tart egy előadást, mert van még mit mondania közelgő játékairól. Lesznek "vadonatúj játékok és nagy hírek", így könnyen elképzelhető, hogy bedobnak pár meglepetést - bár az igazat megvallva azzal is elégedettek lennénk, ha a Skull & Bones és a Rainbow Six: Quarantine kapcsán mondanának néhány biztató szót.

Hirdetés

Mindenesetre szeptember 10-én este 9-től érdemes lesz a képernyőkre tapadni, mert szó esik a Gods and Monsters néven bejelentett, de mára Immortals: Fenyx Risinggá átkeresztelt szerepjátékról, az október végén megjelenő Watch Dogs Legionről, a Rainbow Six: Siege-ről, valamint a Hyper Scape-ről, melyek mind megjelennek egy-két pillanatra az alábbi teaserben. Mi is jelentkezünk majd egy exkluzív beszámolóval, de egyelőre nem mondhatjuk el, melyik cím kapcsán; mi több, egy élő közvetítésben veletek együtt izguljuk majd végig a műsort. Ez utóbbi kapcsán még jelentkezünk a részletekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)