Hirdetés

Overwatch - nemsokára elkészül a 25. hős

|

Az Overwatch fejlesztését vezető Jeff Kaplant sokan faggatták az Overwatch jövőjéről, viszonylag hamar csatlakozhat a következő játszható karakter is.

Hirdetés

Jeff Kaplan épp az Egyesült Királyságban van a BAFTA videojátékos díjainak átadó ünnepsége kapcsán, így a brit sajtó képviselőinek volt alkalma jó néhány interjúra leülni az Overwatch mögött álló csapat fejével. Ennek kapcsán pedig nem csak egy esetleges kampányról, hanem a huszonötödik hősről is kifaggatták.

Kaplan válaszai alapján pedig úgy tűnik, azoknak lesz igaza, akik úgy gondolták, hogy Orisa megjelenése után nem kell sokat várnunk az Overwatch következő játszható karakterére.

"Pontosan tudom, hogy ki lesz a következő hős. (...) már a fejlesztés kifejezetten előrehaladott szakaszában jár, ami azt jelenti, hogy készülnek a hozzá kapcsolódó művészeti anyagok és nagyon agresszív játékbeli tesztelésnek vetjük alá. (...) már tudjuk, mik lesznek a képességei és milyen kölcsönhatásokban vesznek majd részt, úgyhogy épp ebben a fázisban van"

- mondta az FPS rendezője.

Emellett rákérdeztek arra is az interjú készítői, hogy védekező hős következik-e (hiszen csak ebben a kategóriába nem jött még a megjelenés óta új karakter), de erre az Overwatch fejlesztőit képviselő Kaplan csak annyit mondott "Nem érdemes biztosra venni." Orisa bejelentése után egyébként nagyon sokan gondolták, hogy Doomfist gyorsan fogja őt követni, viszont a legújabb képregény nem hozzá kapcsolódik, így nem kizárt, hogy meglepnek minket a készítők.

Ti milyen karaktert látnátok szívesen legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)