Hirdetés

Ilyen lenne az Overwatch Play of the Game-e a League of Legends meccsek végén

|

Lehet, hogy az Overwatch meccsvégi kiemelését a jövőben több játék is átveszi, és mint azt egy videón most megnézhetjük, a League of Legendsbe is illene.

Hirdetés

Bár még nem működik tökéletesen, a Play of the Game egy több okból is izgalmas része az Overwatch-nak. A meccsek végén izgulhatunk, hogy vajon a mi megmozdulásunkat ítélte-e a legjobbnak a játék, vagy ha másét, az valóban megérte-e a kiemelést.

Billythekidzz elképzelte, milyen volna egy hasonló elem a League of Legendsben, és összemosta a két játékot. A videóban Reaper speciális skilljének hangját hallani, de aki eleget játszott az Overwatch-csal, más hangokat is felismerhet. Hozzátette, hogy tudja, nincs semmi kiugró a videóban látható megmozdulásban, de nem is azért készítette, csak példának. Szerintünk szinte tökéletes, ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)