Hirdetés

Ekkora az esélye, hogy Legendary esik az Overwatch loot boxaiból

|

A kiadót egy most bevezetett törvény kötelezte rá, hogy nyilvánosságra hozza, mekkora eséllyel nyithatunk ritkább skineket a fizetős ládákból.

Hirdetés

Még decemberben írtunk arról a kínai törvénytervezetről, amely kötelezi a videojátékok kiadóit arra, hogy hozzák nyilvánosságra a játékaikban található random lootok drop rate-jét. A törvényt májusban be is iktatták, így a közeljövőben valószínűleg rengeteg játékról tudunk majd meg fontos infókat.

A Blizzard egy hivatalos közleményben osztott meg infókat az Overwatch ládái kapcsán. Ebből kiderült, hogy minden ládában van egy garantált Rare (kék) cucc, Epic-et (lilát) átlagosan 5,5 ládánként (kb 18% eséllyel) míg Legendary-ra átlagosan 13,5 ládánként (7% eséllyel) számíthatunk.

Ezek a számok nyilván Kínára vonatkoznak, így nincs rá garancia, hogy nálunk is pontosan ugyanez a helyzet, de azért meg lennénk lepve, ha nagy különbségek lennének. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)