Hirdetés

Overwatch - mindenki kap 5 ünnepi loot boxot

|

Érdemes most belépni az Overwatchba akkor is, ha rég nem játszottatok, vagy nincs most időtök egy meccsre sem.

Hirdetés

Még január elejéig zajlik a Winter Wonderland esemény az Overwatchban, melynek keretében egyrészt exkluzív cuccokat lehet megszerezni, másrészt játszható egy Mei-re épülő játékmód is.

Hirdetés

A Blizzard szereti a boldog játékosokat, ezért az event keretében mindenki kap 5 loot boxot csak úgy, ajándékba, karácsony alkalmából. Ezek ráadásul csak olyan festéseket, hangokat, skineket foglalnak magukba, amik az eseményhez kapcsolódnak. Lépjetek be, nyissátok ki a ládákat, örüljetek annak, amit kaptatok, és köszönjétek meg a Blizznek, hogy ilyen jó fej. 

Egyébként pár napja Jeff Kaplant, a Blizzard alelnökét és az Overwatch arcát órákon át nézhettük, ahogy egy kandalló előtt ül. Valószínűleg loopolva volt a videó, de erről már vérre menő viták folynak a fórumokon bizonyítékokkal, tagadással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)