Hirdetés

Overwatch - a Junker Queen a rajongók új kedvence

|

A karakternek eddig csak a hangját hallhattuk, és feltűnt egy poszteren is, de már saját rajongótábora van.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy néhányan egész meglepő mértékben képesek odalenni egy film vagy játék kitalált szereplőjéért, azonban olyat viszonylag ritkán láthatunk, hogy az emberek egy olyan karakterért rajonganak, akiről alig tudnak valamit.

Hirdetés

Nemrég kaptunk egy Overwatch videót, amiben Junkrat és társa, Roadhog furfangos módon próbált meg visszajutni a Junker Queen által irányított Junkertownba. Nem sokat tudunk erről a rejtélyes királynőről, de hallhattuk már a hangját az új pályát bemutató videóban, és ugyanezen a mapon található egy poszter is, ami elméletileg őt ábrázolja.

Ennyi bőven elég is volt néhány rajongónak, akik azonnal nekiláttak különféle módokon újraalkotni a Junker Queent, így ha kicsit körülnézünk az interneten, akkor belefuthatunk rajzokba, amik őt ábrázolják, de cosplayt is láthatunk már, és sokan abban reménykednek, hogy ő lesz a következő hős.

Ti mit gondoltok, fogunk valaha találkozni a Junker Queennel a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)