Hirdetés

Az Overwatch elkezdte letiltani saját karaktereit

|

Az Overwatch kompetitív módja új izgalmakat tartogat ettől a héttől kezdve. Már ha nem azzal a karakterrel akartál nyomulni, amelyik a ban listán végezte.

Hirdetés

A Blizzard januárban bejelentette, hogy az Overwatch kompetitív metájának frissen tartásához bevezetnek egy új rendszert, a Hero Rotationt. Hetente fogják változtatni, hogy mely hősök kerülnek letiltásra, és ezekkel nem lehet majd játszani az Overwatch kompetitív ranglétráján. A fejlesztők ezzel szeretnék elkerülni, hogy egy csapatkompozíció vagy taktika dominálja a ranglétrát.

Hirdetés

Hogy mennyire lesz hatásos, az hamarosan kiderül, mivel az első Hero Rotation a héten került bevezetésre. Az első négy letiltott karakter Orisa, Hanzo, Mei és Baptiste. Az új rendszert egyébként az Overwatch League is átveszi, ott azonban más hősök kerülnek letiltásra, az első héten McCree, Widowmaker, Reinhardt és Moira szerepelnek a tiltólistán.

Más játékokban a két szemben álló csapatra bízza a rendszer, hogy letiltogassák ellenfeleik elől azokat a hősöket, akikkel nem szeretnének szembekerülni. Az Overwatch egyik dizájnere, Scott Mercer elmondta, hogy ők azért választottak egy másik megoldást, mert nem szeretnék, ha a játékosoknak 5 percen keresztül kellene egy menü előtt ülniük, és veszekedniük azon, hogy mi menjen vagy mi maradjon.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy mennyire lesz hatásos a Hero Pool rendszer. Nektek hogy tetszik így elsőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)