Hirdetés

Overwatch - elindult az animációs sorozat, a főszerepben Winston (videó)

|

Ahogy megígérte a Blizzard, még márciusban elkezdte bemutatni az Overwatch karaktereit, az animációs sorozat első részének pedig Winston a főszereplője.

Hirdetés

Az Overwatch játékmenete már a béta alapján elég jónak tűnik, de nem a Blizzardról lenne szó, ha a multis lövölde mögött nem állna egy kiváló történet. A korábban belengetett világépítés pedig a mai nappal hivatalosan megkezdődött, a Recall című rövid animáció megjelenésével, amit érdekes módon a hivatalos Xbox-csatornán tettek közé először.

Ebből Winston történetét ismerhetjük meg kicsit részletesebben mind a múltban, mind a jelenben. Ahogy az animációs sorozat első leleplezésekor is megmutatták már a készítők, megismerhettük az egészen fiatal Winstont és a tudóst, akiről a nevét - és a szemüvegét is - kapta. De azt is tudjuk, hogy a jelenben Winston az, aki leginkább szembeszállna a kormányzati utasítással, ami bezáratta a programot és szeretné újra összehívni az Overwatchot. Amint a most kiadott rövidfilmben is látni fogjátok, erre egy minden korábbinál nyomósabb okot kapott. Na de nézzétek is meg, találkozunk néhány perc múlva a videó alatt néhány spoilerrel.

Szóval, amint láthattátok, Reaper próbálja megkeresni - és valószínűleg kiiktatni - az összes Overwatch ügynököt, és egyelőre szerintem nem lehetünk benne biztosak, sikerült-e végül kinyernie a szükséges infókat. Reaper ugye Gabriel Reyesként még az Overwatch egyik alapító tagja volt, de mikor nem őt nevezték ki parancsnoknak, megromlott a viszonya Jack Morrisonnal (a kinevezett főnökkel), akiből ugye Soldier 76 lett, de az ő sztorijukat valószínűleg a First Strike képregény fogja lefedni. Hogy miért is akarja Reaper kiiktatni az Overwatchot, így egyelőre titok, viszont már most láthatunk néhány érdekes részletet a sztoriból, például a Winstonnál lévő fényképen a jelenkori gonoszokat még a jók oldalán, illetve a trailer végén lepörgő Overwatch-ügynökök között is akad pár érdekes arc. Az biztos, hogy érdemes lesz figyelni a további fejleményeket.

Mit gondoltok, a fenti portrék között ott lehetnek egy esetleges Overwatch-kiegészítő karakterei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)