Hirdetés

Országos videopremier - ASUS Ares grafikus kártya 1. rész

|

A hazai ASUS képviseletnek köszönhetően elsőként mi kaphattuk meg a gyártó és a világ egyik legerősebb grafikus kártyáját.

Hirdetés

Nagyon nem is fárasztanálak titeket azzal, hogy szövegesen ismét bemutatom az ASUS Ares grafikus kártyáját, mivel itt és a PCWorld.hu-n is írtunk a vezérlőről, nem lesz nehéz megtalálnotok a szöveges információkat.

Viszont ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót, amelyben megmutatjuk, milyen csomagolásban érkezett a kártya, és milyen kiegészítőket pakoltak mellé. Természetesen a puszta hardverrel is foglalkozunk, így a valóságban azért picit másként fest, nem hibáztunk nagyot, amikor igazi szörnyetegnek tituláltuk korábban a kártyát. A Mars piskóta ehhez képest, egy elfeledett szörnyecske, a trónt kétségkívül az Ares foglalja el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)