Hirdetés

Óriási(bb) Fable II bejelentés jövő héten

|

A PC-s verzióban reménykedő rajongónak újabb hetet kell várniuk, amíg a Lionhed előáll hatalmas bejelentésével.

Hirdetés

Múlt hét elején a Lionhead internetes naplójában érdekes bejegyzésre lehettünk figyelmesek, mint arról korábban beszámoltunk felbecsülhetetlen erejű Fable II bejelentéssel rukkoltak volna elő ezen a héten. Felesleges várakozni, az előttünk álló napokban biztosan nem fejthetjük meg a rejtélyt és derülhet fény titkukra. Igaz frissítették hivatalos fejlesztői naplójukat, de nem lettünk okosabbak, mindössze arról tájékoztatnak minden nyárfalevél módjára reszkető játékost, hogy a redmondi fejesek döntése alapján újabb hetet vagyunk kénytelenek kibírni. November huszonnegyedikén tessék újra felnézni blogjukra, esetleg ide, hátha PC-s verziót érintő hírekről számolhatunk be. Kíváncsiak vagyunk véleményetekre a fórumban, vajon számíthatunk asztali rendszereken landoló Fable II-re, vagy a sokszor emlegetett letölthető tartalmakat leplezik le?

fable2_1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)