Hirdetés

Olcsó GeForce érkezik júniusban

|

Az NVIDIA nemrég a középkategóriában is megindította a DirectX 10 tecnológiával szerelt GeForce kártyákat, júniusban viszont az alsó kategória lesz soron.

Hirdetés

A netre felkerült az új NVIDIA GeForce 8400 GS grafikus kártya képe és a hardver adatai is, amik alapján egy nagyon jó árfekvésű kártya megjelenésére számíthatunk június 19 után. Az új GeForce 16 stream processzort tartalmaz, 450 Mhz-es mag és 400 Mhz-es memória sebességgel rendelkezik majd, de az igazi érdekesség az ára lesz, az újdonság ugyanis mindössze 45 dollárba fog kerülni. Csak összehasonlítás képp: a 8500-as széria 100 dollár felett került a boltokba, így ebből leszűrhető az új hardver magyarországi ára. Az ATI a 2400 Pro kártyával fog ebben a szegmensben jelentkezni, ami ugyanannyiba kerül, ám várhatóan gyengébb teljesítménnyel rendelkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)