Hirdetés

Okostelefon-VB - véget értek a selejtezők, innentől éles a verseny

|

Vízválasztóhoz érkeztek az okostelefon-világbajnokság résztvevői. A férgese már kihullott, csupán a tizenhat legjobb maradt állva.

Hirdetés

Titáni küzdelemben maradt alul tizenhat készülék az okostelefon-vb selejtezői folyamán, így már csak az indulók fele van versenyben.

A Sony és a Samsung tudta eddig a legtöbb játékost versenyben tartani, de makacsul bíznak a továbbjutásban az Asus, a Nokia, az LG és a Blackberry készülékei is. Ahogy eddig, úgy ezúttal is a voksaitokon múlik, hogy mely versenyzők jutnak a legjobb nyolc közé, tehát ismét lehet szavazni, hogy végül megtaláljuk Magyarország kedvenc okostelefonját.

A selejtezők végeztével 3 db PC World + Computeworld negyedéves előfizetés, illetve 10 db ESET Mobile Security éves licenc talált gazdára. A velünk játszó olvasóknak továbbra is jár regisztráció esetén az 500 forintos Foodpanda kupon, valamint további mobilvédelmi szoftverlicencek várnak gazdára fődíjunkról, a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektoráról nem is beszélve.

Játsszatok, szavazzatok és nyerjetek! További információk a mobilvb.web4.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)