Hirdetés

NWN2: Mask of the Betrayer kiegészítő

|

A Neverwinter Nights 2 tavaly ősszel ismét elhozta az elveszettnek hitt Forgotten Realms hangulatot. Egyedül a technikai hiányosságok árnyékolták be, viszont kiderült hogy készül a kiegészítő, ami újabb órákkal toldja meg az amúgy sem rövid játékidőt.

Hirdetés

Az Atari lerántotta a leplet a NWN2 ősszel érkező kiegészítéséről. Az expanzió új fajokat, NPC-ket, fő és al kasztokat, szörnyeket, páncélokat, fegyvereket és új crafting módszereket fog tartalmazni. Új befejezést és történet szálat kapunk, ami az eredeti hadjárat után is folytatódik még, amikor a föld alá merészkedünk le hogy végezzünk az ott ólálkodó ördögi lelkekkel. Főként a harcra, a klasszikus D&D-s dungeonokra koncentrál a Mask of the Betrayer's hadjárata. Ezen kívül fejlesztik a Kotor 2-ben is látott befolyásolási rendszert, míg az egyik legfontosabb újítás talán az epic szintek megjelenése amik 20. szinten túl érhetőek el, az új képességek és varázslatokkal együtt. Megjelenés szeptemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)