Hirdetés

nVidia R U Ready #4!

|

Újabb infókat szivárogtatott ki az nVidia, az alig néhány napon bejelentésre kerülő NV30-as chipjéről! Ezúttal az új kütyü technológiai érdekességéről zengenek ódákat! Lényegében arról van szó, hogy az NV30-ban nem kevesebb, mint 125 millió (!!!) transzisztor lesz, ami hozzávetőlegesen háromszor annyi, mint amennyi egy Pentium 4-be belekerült! További érdekes adatok a 125 milliós számmal kapcsolatban:

- 35-szöröse annak a tranzisztormennyiségnek, ami a RIVA 128-ban volt, mindössze 5 évvel ezelőtt! - Ha minden transzisztort egy másodpercnek veszel, akkor a 125 millió másodperc, hozzávetőlegesen 3,9 évet tesz ki :D - ez a szám 4,5-szöröse Tokyo teljes lakosságának - ha egy dollárosokból kiraknánk ezt a számot (egymást követően láncolva), akkor a távolság hozzávetőlegesen megegyezne New York és Hong Kong távolságával - ez a szám több, mint amennyien franciául, vagy németül beszélnek az eglsz világon!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)