Hirdetés

[MOZI] Noé bárkája - ahogy a tehén látta

|

Nem kevesebb, mint 35 millió dollárt költenek majd arra a CG-technológiával készített animációs filmre, amely Noé bárkájának biblikus történetét dolgozza fel – csak éppen az állatok szemszögéből.

Hirdetés

Aki a Jégkorszakhoz hasonló mulatságos rajzfilmre számít, az lehet, hogy csalatkozni fog, ugyanis a Unified Pictures által felkért rendező, Philip Lazenbik eddig inkább „komolyabb” rajzfilmeket készített: Egyiptom hercege, Mulan, Pocahontas. (Bár azért reménykedhetünk, mert az Asterix és a Vikingek is az ő munkája). Ettől függetlenül érdekes és egyedi a téma, és reméljük, tudnak majd humort csempészni ebbe a döbbenetes költségvetésű rajzfilmbe, amelyet két év múlva láthatunk csak majd a moziban. (Az alant látható shot az Asterixben látható.)

asterix-and-the-vikings-4_k.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)