Hirdetés

No Man's Sky - tíz perc játékmenet, ami végre jól bemutatja, miről szól

|

A No Man's Sky gameplay videóin eddig leginkább gyönyörködhettünk, de az új videó bemutatja, mennyi mindent csinálhatunk tíz perc alatt.

Hirdetés

Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy le tudjuk szűkíteni, pontosan miről szól a No Man's Sky, de így, két hónappal a megjelenés előtt végre sikerült.

Kalandozunk egy gigantikus galaxisban, bolygóról bolygóra szállva, szép fokozatosan fedezünk fel mindent. Elnevezhetjük a bolygókat, megismerhetjük a környezetet, kiirthatjuk az ottani élőlényeket, bányászhatunk, és beszélgethetünk földönkívüliekkel is. Nyersanyagokat cserélgethetünk a kereskedőkkel is, de ránk van bízva, mit hogyan akarunk csinálni. A végső cél az, hogy eljussunk a galaxis közepére, ahol egy fényes valami van. Nézzétek meg a videót, ami - szerintem - egyértelműen segít eldönteni, a No Man's Sky nektek való-e vagy sem.

A Hello Games játéka júniusban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)