Hirdetés

No Man's Sky - hamarosan jön az első tartalmi frissítés

|

A Hello Games végre megtörte a csendet és szűkszavúan bejelentette, hogy mit várhatunk a No Man's Sky első update-jétől, valamint beszélt a rajongói visszajelzésekről is.

Hirdetés

A No Man's Sky egyértelműen bevonult a játéktörténelembe, csak nem éppen olyan pozitív okokból, mint ahogyan azt szerettük volna. Tagadhatatlan, hogy nem az a játék került a boltokba, amit ígértek nekünk a marketingen keresztül, így a No Man's Sky a tesztünk szerint olyan volt megjelenéskor, mint egy ígéretes játék alfa változata. Bár a csapat azóta javította a hibákat és felkészültek az új tartalmakra, az űr sajnos egyre kihaltabb

Noha a No Man's Sky fejlesztői eddig nem reagáltak a játékosok felháborodására, most megtörték a csendet és bejelentették, hogy hamarosan megérkezik az első tartalmi frissítés, amit Foundation Update névre kereszteltek el. Jelenleg annyit tudni róla, hogy ezzel fogják bevezetni a bázisépítést és erre fogják alapozni a későbbi újdonságokat. Elmondásuk szerint a kis csapatuk keményen dolgozik rajta és bár nem ez lesz a legnagyobb update, mégis egy hosszú utazás első lépése. 

A Hello Games nagyon röviden kitért az elmúlt időszakra is: bár csendben voltak, de figyeltek és arra fókuszáltak, hogy javítsák a játékot. A negatív és pozitív visszajelzések mind-mind eljutottak hozzájuk és segítettek abban, hogy jobbá tegyék a No Man's Sky-t. Remélhetőleg tényleg megfogadták a jó tanácsokat és legközelebb nem olyan híreket kell írnunk a projekttel kapcsolatban, minthogy a The Game Awards szervezői is negatív példaként tekintenek rá vagy hogy a reklámhatóság vizsgálódik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)