Hirdetés

No Man's Sky - nem kell előfizetés az online játékhoz

|

Bárki, aki megvásárolja a No Man's Sky-t, szabadon játszhat a többiekkel - feltéve, hogy talál bárkit is a gigantikus univerzumban.

Hirdetés

A 18 billiárd bolygó alkotta világegyetemben elméletileg találkozhatunk más játékosokkal, de ennek a matematikai esélye nagyon alacsony. Ezt állítja legalábbis a No Man's Sky fejlesztője.

Egyre gyanúsabb viszont, hogy a játékot eleve nem úgy tervezték, hogy a játékosok összefuthassanak. A Hello Games bejelentette, hogy épp a fent említett okból nem lesz szükség PlayStation 4-en PlayStation Plus előfizetésre, anélkül is használhatjuk a No Man's Sky online funkcióit. Adataink (az általunk felfedezett és elnevezett bolygók nevei, a lények elnevezései) mindenképp szinkronizálódnak, ha netre kapcsolódunk, de ha esetleg offline játszanánk, akkor is csak az atlasz nem frissül, minden más menni fog. Érdekes még, hogy mind a PlayStation Store-on, mind a Steamen egyjátékos játékként van feltüntetve, nem pedig multiplayerként. Kíváncsiak vagyunk rá, lehetséges lesz-e egy találkozás, és mikor kerül rá először sor. Majd a reddit közössége megadja erre a választ kicsit több mint két hét múlva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)