Hirdetés

Ünnepeljük meg Mario 25. születésnapját két új hardver csomaggal

|

Piros New Super Mario Bros. Wii csomag és a New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition csomag hamarosan a boltokban

Hirdetés

 

Super Mario Bros. 25 vidámsággal teli év óta része az életünknek, ennek megünneplésére a Nintendo most két különleges piros hardver csomagot jelentet meg limitált példányszámban.

Először a New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Csomag kerül a boltokba október 22-én, mely egy piros színű, Super Mario karakter ikonokkal díszített DSiXL-t és egy New Super Mario Bros. DS szoftvert tartalmaz majd. A New Super Mario Bros. Wii Csomag október 29-én érkezik Európába és egy különleges piros színű Wii-t, piros Wii Remote Plus-t és piros színű Nunchuk-ot, valamint három játékot tartalmaz majd, úgy, mint a New Super Mario Bros. Wii és a Wii Sports, továbbá Mario első színre lépése előtti tisztelgésül a Donkey Kong eredeti kiadása előtelepítve a Wii-re.

A New Super Mario Bros. Wii-ben most először lesz lehetősége egyszerre négy játékosnak megtapasztalni az akció dús Mario platform játék izgalmait a New Super Mario Bros. Nintendo DS változatában pedig nyolc világon és 80 pályán vezethetjük végig Mario-t Bowser elleni örök harcában Peach hercegnő megmentéséért.

Negyed évszázad telt el azóta, hogy a Nintendo játéktervezője Shigeru Miyamoto csapata az utolsó simításokat is elvégezte az első nagyszabású kalandon, a Super Mario Bros.-on Nintendo Entertainment Systemre (NES). Mario népszerűsége máig töretlen, napjainkban az egyik leginkább felismert, szeretett és rajongott karakter a játékipar történetében. A Super Mario Bros. sorozat ma minden idők legjobb eladásait produkálja világszerte, több mint 240 millió eladott példányával.

Csatlakozz stílusosan Super Mario 25. évfordulójának ünnepléséhez és csapj le a New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Csomagra október 22-én, valamint a New Super Mario Bros. Wii Csomagra október 29-i megjelenésekor!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)