Hirdetés

Nexus 2: The Gods Awaken - Kickstarterrel próbálkoznak hazánk fiai

|

A Nexus: The Jupiter Incident egy kiemelkedő alkotás volt a maga korában, a fejlesztőknek viszont nincs elegendő alapja a folytatás elkészítéséhez.

Hirdetés

A közösségi finanszirozás népszerűségén felbuzdulva egyre több fejlesztő igyekszik projektjét a rajongók segítségével megvalósítani, de ez sajnos nem mindenkinek jön össze.

Nagyjából egy évvel ezelőtt a budapesti Most Wanted Entertainment fejlesztőstúdió úgy döntött, a Gamesplant segítségével elkészíti a Nexus: The Jupiter Incident második részét, az ötlet viszont nem bizonyult sikeresnek, így kénytelenek voltak újabb egy évnyi szünetet tartani. Most viszont újra nekifutnak, reményeik szerint a Kickstarter segítségével nagyobb közönséghez juthat el a Nexus 2: The Gods Awaken híre. Érdemes őket támogatni, a minőség garantált! (Ha mégis elszúrják, akkor pedig könnyű és olcsó lesz őket személyesen felkeresni...)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)