Hirdetés

Nem kell majd sokat várni a Pathfinder: Wrath of the Righteous konzolos változataira

|

Az előző résszel ellentétben már kevéssel a PC-s kiadást követően újabb platformokra látogat az Owlcat Games szerepjátéka.

Hirdetés

Igaz, hogy már nem olyan gyakoriak az izometrikus kameranézetet használó játékok, mint 20-25 évvel ezelőtt, de még mindig akad elég játékos, akinek a kedvéért megéri a fejlesztőknek ilyen jellegű projektekbe invesztálni.

Ebbe a halmazba tartozott a 2018-ban debütált Pathfinder: Kingmaker is, amely amellett, hogy a Dungeons & Dragons 3.5-ös kiadásának alapjaira támaszkodó Pathfinder asztali szerepjáték eddigi legjobban sikerült adaptációja, még az imént említett korszak CRPG-kiválóságai (Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment stb.) előtti főhajtásként sem vallott szégyent.

Hirdetés

Persze egyáltalán nem hibátlan játék a Pathfinder: Kingmaker, de számtalan javítással, tartalmi bővítéssel és a kényelmünket szolgáló fejlesztéssel rendesen kipofozta az Owlcat Games, mire konzolokra is megérkezett. A folytatás remélhetőleg csiszoltabb állapotban jelenik meg szeptember 2-án PC-re, ugyanis a kiadói teendőket ellátó Koch Media még idén ősszel a boltok polcain akarja tudni a PS4-es és Xbox One-os változatokat is.

A Pathfinder: Wrath of the Righteous egy új, eposzba illő történetet mesél el, amelyben már nem királyságunk megalapítása és felvirágoztatása a célunk, hanem a világ megmentése a dimenziókapukon keresztül támadó démoni hordáktól. És mivel olyan szerepjátékról beszélünk, amelyben a döntéseink következményeit is viselnünk kell, egyáltalán nem mindegy, hogy mi lesz a halandó lét korlátait meghaladó karakterünkből (angyal, démon, lich, sárkány stb.) a végén.

Valósidejű és körökre osztott rendszerben is megvívhatjuk majd harcainkat, melyek léptéke olykor stratégiai játékokéval fog vetekedni (értsd: nem csak a bajtársainkat vezetjük csatába, hanem kész seregeket), továbbá lesz egy állandó székhelyünk is (miután kicsavartuk előző tulajdonosa kezéből) Drezen erődvárosa képében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)