Hirdetés

Nem indul el az Avatar: Frontiers of Pandora lemezes változata sem, amíg nem frissíted

|

Aki úgy játszik, hogy nincs netre kötve a gépe, kimarad a pandorai kalandokból.

Hirdetés

Ma megjelent az év egyik utolsó nagy játéka, az Avatar: Frontiers of Pandora, ami a kritikusokat megosztotta, a játékosok meg majd a következő napokban, hetekben fognak tudni megalapozott véleményt alkotni. Aki esetleg úgy tervezte, hogy a hétvégét ezzel tölti, és valamilyen oknál fogva nem szokta netre csatlakoztatni konzolját, úgy készüljön, hogy méretes letöltés vár rá.

A Ubisoft blogposztja szerint a játékhoz kötelező telepíteni az első napi frissítést, anélkül ugyanis el sem indul, így a lemezes változat önmagában használhatatlan. Ugyanakkor a patch letöltése után lehet offline játszani további korlátozások nélkül - nyilván a co-op módhoz kelleni fog internet, de egyébként nem. Ez a The Aranahe Clan küldetés után válik elérhetővé.

Hirdetés

Azt érdemes tudni a co-opról, hogy bár a meghívott fél a meghívó világába kerül át, teljesített küldetései, megszerzett jutalmai, felszerelései megmaradnak, miután visszatér egyedül játszani. A nehézség is külön állítható, mindenki magának szabhatja meg, mennyi sérülést bírjon el, és mennyit kelljen bevinnie.

Szintén a dobozos kiadás ellen szól, hogy az Xbox Series X-es verzió két lemezre került - ez okozhat némi kényelmetlenséget a fizikai példányokhoz ragaszkodók számára.

Hamarosan érkezik tesztünk a játékról, még nyakig benne vagyunk, de remélhetőleg a jövő hét elején elmondhatjuk majd nektek, milyen élményeket éltünk át a Pandorán!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)