Hirdetés

Néhány perces Crash Bandicoot 4: It's About Time gameplay érkezett

|

A videóban megnézhetjük, milyen lesz majd a címszereplőt, valamint egy másik karaktert irányítani.

Hirdetés

Elég sokat kellett várni rá, de végre hivatalosan is bejelentésre került egy olyan Crash Bandicoot-játék, ami nem egy korábbi rész kipofozott változata, hanem ténylegesen új kalandokat ígér. Ráadásul a tervek szerint még idén visszatér sokak kedvenc sávos bandikutja, és most azt is megleshetjük, milyen lesz a Toys for Bob műhelyében készülő alkotás.

Hirdetés

A GameSpot jóvoltából érkezett egy több mint 4 perces videó, amivel bepillanthatunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time játékmenetébe. Sőt, nemcsak azt nézhetjük meg, hogyan küzdi át magát Crash a különböző pályarészeken, hanem még azt is, milyen lesz Neo Cortexet irányítva kalandozni.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time október 2-án debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)