Hirdetés

Negyedszer is váltunk!

|

A Shift széria végre elérkezett a negyedik részhez, amely új "színt" visz az amúgy is fantasztikus játéksorozat világába.

Hirdetés

Aki játszott a Shift sorozat bármelyik darabjával, az tudja, hogy nincs hiány sem komoly logikai feladatokban, sem humorban. Az eddigi három rész eléggé egysíkon mozgott, minimális történettel, ám a negyedik rész már komoly sztorival rendelkezik.

A rengeteg pálya mellett új, cseles pályaelemek is bekerültek, nehezítve dolgunkat. Külön plusz pont az Armor Games-nek, hogy elkészítették a játék iPhone-on és iPod Touch-on futtatható verzióját, amit teljesen ingyen tettek elérhetővé bárki számára. A feladat ismét egyszerű: A kurzorgombok, a space és természetesen a SHIFT billentyű megfelelő helyen és időben történő nyomogatásával juthatunk túl az egyre nehezedő pályákon. Az aki nem játszott még egyik Shift játékkal sem, az először próbálja ki az első, második, és harmadik részt, hogy megtapasztalja, mégis mi a bánatos lapátnyelet kell csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)